El bon manteniment, el millor aliat de la neteja

El manteniment de neteja de les oficines, indústries o comerços és una part molt important. Com millor sigui l’ambient, més productius seran els empleats. La higiene és imprescindible perquè passa molta gent per les oficines, indústries o comerços i és vital que no hi hagi focus d’infecció. Per a això és necessària que la neteja i desinfecció sigui efectiva.

A més, unes instal·lacions netes milloren la confortabilitat, transmet serietat i confiança i dóna una imatge més agradable i elegant.

A  Sanbel Neteges som especialistes en tot tipus de neteges de manteniment.

A continuació, us deixem alguns consells per al manteniment d’algunes zones del vostre lloc de treball:

Neteja de mobiliari: És necessari treure la pols diàriament de les taules, prestatgeries i altres superfícies del treball. Si els mobles són de fusta, solen estar recoberts de vernissos i ceres. Per netejar-los cal passar una baieta humida amb un producte neutre per no espatllar la superfície.

Mobles entapissats: Aquests absorbeixen molta brutícia i pols. S’han d’aspirar diàriament cadires i sofàs. Cada cert temps cal fer una neteja en profunditat amb productes per a la neteja de tèxtils.

Desinfecció d’aparells electrònics: Els telèfons o equips informàtics acumulen molta pols. Poden ser focus d’infeccions posat que els manipulen moltes persones.

Neteja de paviments: Que els sòls estan nets i brillants forma una part molt important del manteniment de neteja, perquè a més de donar bona imatge ajudarem al seu manteniment en bon estat.

Moquetes i catifes: Tenen un manteniment i neteja complicat perquè acumulen molta pols i brutícia. Perquè estiguin netes és necessari que siguin aspirades diàriament i que es realitzin cuidats amb màquines d’injecció o escuma seca.

Altres activitats generals de manteniment d’oficines seria la recollida de residus, buidatge i neteja de papereres, neteja i desinfecció de condícies. Cal no descuidar la neteja dels accessoris de neteja i guardar-los en un espai net i tancat.

Perquè tot el pla de manteniment de qualsevol oficina, indústria o comerços es dugui a terme és necessari fer una planificació, estimar quant es triga en cadascuna de les labors i la periodicitat necessàries de les revisions perquè siguin efectives.

Sanbel Neteges oferim als nostres empleats una formació necessària per a la bona organització i manteniment de neteja dels nostres clients. No dubteu a contactar amb nosaltres per realitzar un manteniment de la vostra oficina, indústria o comerç amb un equip de professionals.

Sanbel Neteges
L’Hospitalet de Llobregat, 20 de juny de 2017

Articles Recents

Comença a escriure i premeu Intro per buscar