La importància d’un bon manteniment de neteja en oficines

Sanbel Neteges som una empresa de serveis de neteja, jove i dinàmica, integrada per un grup de professionals provinent del sector des de l’any 2005. Oferim solucions ràpides, fàcils i econòmiques a tot tipus de serveis de neteja.

Avui volem aprofundir en el manteniment de neteja d’oficines. Una de les claus per a la productivitat i benestar d’una empresa és que els seus empleats treballin en un entorn que estigui en condicions òptimes de neteja i ordre. Per aquest motiu, Sanbel Neteges estudia cada empresa per establir un pla de treball personalitzat sobre la base de les necessitats específiques d’aquesta.

Per a això, a continuació esmentarem les principals tasques que duem a terme per aconseguir un bon manteniment de neteja en les oficines:

  • Neteja general i manteniment regular: Es tracta de mantenir l’espai de treball habitual en condicions de neteja òptimes. Aquí s’inclou escombratge i fregat la superfície de l’oficina, desempolsat d’escriptoris, i mobiliari de l’oficina, neteja dels banys i cuina, neteja de superfícies de vidre (finestres, portes, etc.) i recollida de borses d’escombraries en tota l’oficina.
  • Neteja especifica: Es tracta de cures especials, els quals es realitzen en un temps més espaiat. Aquí s’inclou abrillantador i encerat del sòl, tractament de tapisseries i sòls amb moqueta, neteja de sostres, etc.
  • Neteja dies especials: Es tracta de neteja en dies particulars, per exemple, després d’una reunió de l’empresa, celebracions puntuals o urgències.

Totes aquestes tècniques estan basades en la confiança mútua, la responsabilitat dels nostres empleats, la qualitat de les prestacions i la implicació en el sistema de gestió global de l’empresa. Garantim que les instal·lacions dels nostres clients estiguin en el grau òptim d’higiene.

El nostre àmbit d’actuació és Barcelona i tota la seva província, estant molt presents en comarques com el Baix Llobregat, el Barcelonès Nord i el Vallès Occidental i Oriental, així com en poblacions com L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Badalona, el Prat de Llobregat, Esplugues, Sant Joan Despí, Sant Boi, Viladecans, Castelldefels, Sant Feliu de Llobregat, entre altres.

Si necessita una empresa de neteja que li ofereixi un servei integral, Sanbel Neteges és la solució. Contacti amb nosaltres emplenant el formulari o truqui’ns al telèfon 931935541 per atendre-li personalment.

Sanbel Neteges

L’Hospitalet de Llobregat, 6 de març de 2018

Articles Recents

Comença a escriure i premeu Intro per buscar