Neteja de garatges i pàrquings

Som conscients de la importància de tenir net el nostre habitatge però en la majoria dels casos ens oblidem de com tenim el nostre garatge o pàrquing. Encara sent part de la nostra propietat, sembla que no li donem la importància de conservar-ho i tenir-ho net com es deuria.

Si la nostra plaça de garatge es troba en una zona comunitària, aquesta sol ser una zona fosca, amb poca ventilació per on passen moltes persones i cotxes que contaminen i que fan del lloc que sigui una font d’infecció.

Sanbel Neteges ens trobem amb aquests tipus de brutícia en els garatges comunitaris:

 • Líquids vessats
 • Residus grassos
 • Gasos tòxics
 • Teranyines
 • Marques de rodes
 • Restes de brutícia provinent del carrer (fang, sorra, etc.)

Davant aquesta situació, quan abordem la neteja del pàrquing, tenim en compte el següent:

 • Quantitat de vehicles en el garatge
 • Tipus de sòl existent
 • Elements de construcció (pilars, columnes, tubs, canonades, extintors, boques d’incendi i elements que acumulen brutícia)
 • Taques de tota mena
 •  Zones a netejar: Sòl, rampes, accessos, escales, ascensors, etc.

És l’hora de posar-nos a la feina i per a això, és important seguir uns passos:

 1. Dedicar un temps DIARI a la neteja i una vegada al mes realitzar-la en profunditat eliminant la brutícia, greix i altres residus tòxics. Períodes més llargs de neteja requereixen intervenció de més intensitat i hores de dedicació.
 2. Utilitzar eines i productes específics per a aquesta mena de neteja així com tenir una bona formació tècnica del personal.
 3. Important perquè la neteja sigui efectiva és que el garatge es trobi buit, sense cap vehicle ni element mòbil que entorpeixi la realització del treball.
 4. Realitzar un escombratge i fregat industrial amb maquinària apropiada que garanteixi una neteja profunda i eficaç.
 5. Aplicar un desgreixat per als gallimarsots d’olis, líquids, etc.
 6. Higienització de les zones comunes que puguin haver-se afectades per la brutícia. Eliminar teranyines, papers, objectes tirats al sòl, etc. Netejar elements tant fixos com mòbils (boques d’incendi, canonades, extracció de fums, interruptors, extintors, etc.).

Amb aquestes pautes, la intervenció d’una empresa especialitzada és imprescindible. Nosaltres podem realitzar el manteniment del teu garatge i pàrquing comunitari perquè no t’hagis de preocupar de la seva neteja. També som especialistes en la neteja de garatges públics, d’hospitals, supermercats, centres comercials, pàrquing en exteriors, etc.

Posa’t en contacte amb nosaltres emplenant el qüestionari o truca’ns al telèfon 931935541 on t’atendrem personalment.

Sanbel Neteges
L’Hospitalet de Llob., 2 de març de 2020

Articles Recents

Comença a escriure i premeu Intro per buscar