Neteja en altura: Treball per a especialistes

En moltes ocasions, a Sanbel Neteges ens trobem en situacions on la feina es déu de realitzar en llocs o espais de difícil accés. L’altura representa una dificultat i pel risc que comporta, ha de realitzar-se per especialistes amb formació que sàpiguen en tot moment fer les tasques amb la protecció adequada que garanteixi la seguretat tant del mateix treballador com de les persones que puguin transitar per la via pública.

Els treballs en altura, la neteja de cristalls, metalls, marbres, pedra, etc. en façanes és una part important de la nostra activitat diària principalment en edificis d’oficines. Els vidres són les superfícies menys tolerants a la brutícia i els primers que delaten unes instal·lacions amb un manteniment inapropiat. A més, la neteja de vidres és essencial tant per a la lluminositat com per a la productivitat dels empleats. També en indústries ens demanden servei de neteja de vidres, claraboies, etc.

Dins de la nostra àmplia gamma de serveis, el de neteja de vidres, façanes i rètols (enllaci cristalls…) és un dels més demandats. Per aquest motiu, som especialistes en:

  • Neteja de vidres en altura quan els mateixos presenten difícil accés i s’han d’utilitzar maquinària elevadora.
  • Aparadors de locals i comerços perquè reflecteixin sempre la millor imatge.
  • Claraboies perquè tinguin sempre la lluminositat correcta.

Confiï’ns la neteja de la seva oficina, comerç o indústria encara quan el treball s’hagi de realitzar en altura. Pot posar-se en contacte amb nosaltres emplenant el present qüestionari o telefonant-nos al telèfon 931935541  on li atendrem personalment.

Sahttp://931935541nbel Neteges
L’Hospitalet de Llobregat, 27 de gener de 2020

Articles Recents

Comença a escriure i premeu Intro per buscar