Quines empreses de neteja marquen la diferència

Com bé sabeu, a Sanbel Neteges oferim serveis de neteja i manteniment de tot tipus d’edificis, locals comercials i industrials (final d’obra, neteja de cristalls, façanes i rètols, tractaments de sòls…) i treballs especials com el manteniment de piscines, neteja de moquetes o control de plagues.

Ens encanta que conegueu la metodologia que utilitzem al nostre procés de neteja però, realment, quins són els aspectes més importants a l’hora d’escollir tu empresa de neteja?

A la nostra opinió, a part de proporcionar bons productes en els nostres serveis és vital oferir rapidesa en el mateix. A l’hora de contractar un servei segurament s’establirà un planning i un calendari per realitzar la neteja i manteniment del teu local comercial, edifici, oficina, etc. Però també és important que el treball es realitzi d’una manera eficient i ràpida, per entorpir el mínim possible el treball o la vida de les persones que conviuen, i rapidesa d’actuació als moments imprevists i crítics que es requereixi els nostres serveis.

D’altra banda també considerem important el tracte personal. Aquest ha de ser proper i accessible. Amb una atenció personalitzada i un servei a la mesura, fan que els nostres clients puguin estalviar temps en les seves gestions, millorant el servei i optimitzant els seus recursos a uns preus altament competitius.

El millor de tot és que tot aquest servei es pot obtenir a un preu competitiu a tot tipus de local o empresa. No per contractar una empresa de neteja més cara s’aconseguirà un millor servei, i Sanbel Neteges s’adapta a tot tipus de necessitats.

Així doncs, si està buscant una empresa que li ofereixi un servei parcial o integral, Sanbel Neteges és la solució. Pot posar-se en contacte emplenant el present qüestionari o trucar-nos al telèfon 931935541 on li atendrem personalment.

Sanbel Neteges

L’Hospitalet de Llobregat, 24 de gener de 2018

Articles Recents

Comença a escriure i premeu Intro per buscar