Top 5 en productes de neteja i Top 5 d’utensilis que ens faciliten una neteja perfecta a la nostra llar

A mesura que passen els anys són més les marques i els productes que surten específics per a cada problema de neteja. Però, a Sanbel Neteges us volem assessorar i informar quins són els 10 productes i utensilis de neteja imprescindibles en totes les llars, comencem?

Top 5 utensilis de neteja:

  1. Escombra i pal de fregar: Top 1 en popularitat quan parlem de neteja, sens dubte. Destaquem que existeixen diferents materials d’escombres i pals de fregar segons les necessitats de cada llar i de les superfícies que volem tractar diàriament.
  2. Mopa per al sòl. Moltes vegades amb passar la mopa ens estalviem escombrar i fregar, es tracta d’una forma més ràpida de mantenir la nostra llar neta i cura.
  3. Plomall atrapa pols. Molt útil quan no volem retirar tots els objectes de la nostra llar. Amb una simple passada obtindrem un manteniment perfecte.
  4. Esponja. Es tracta d’un utensili imprescindible, ja que serveix per a tota mena de superfícies de la nostra llar, sens dubte un top per a una neteja bàsica i segura.
  5. Escombreta de bany. Econòmic i eficaç, d’aquesta manera evitarem desperfectes majors en el nostre vàter.

Top 5 productes de neteja

  1. Vinagre. Com ja bé hem dit alguna vegada, el vinagre és el nostre primer aliat quan parlem de trucs casolans de neteja. Ens pot ser especialment útil al bany, ja que destaca per la seva efectivitat en taulells i cristalls. Encara no ho has provat?
  2. Llexiu. Un altre dels productes més importants per a mantenir una llar neta i desinfectada. Si bé cal utilitzar-la amb precaució, amb l’ús d’aquest imprescindible mantindrem un espai desinfectat, sense bacteris ni fongs.
  3. Netejadors específics de cristalls. Amb aquest utensili de fàcil utilització aconseguirem uns cristalls impecables. A més, cal destacar que existeixen allargadors del mànec d’aquest utensili, la qual cosa ens permetrà arribar a la part més alta dels cristalls sense necessitat de pujar-nos a escales.
  4. Detergent líquid. Senzill però útil, cal destacar que la seva utilització es pot ampliar no només a la cuina, sinó a tota classe de superfícies.
  5. Llevataques. Un dels productes necessaris que utilitzem quan els “bàsics” no són suficients. Ideal per a taques en tot tipus de teixits, un imprescindible per a no perdre molt de temps a “fregar”. Sens dubte, ens facilita molt la neteja del dia a dia.

Amb aquesta entrada esperem que us hàgiu fet una idea general de quins productes i utensilis no poden faltar en les vostres llars, sempre utilitzats amb precaució i un ús responsable. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres emplenant el formulari o trucar-nos al telèfon 931935541 per a atendre’t personalment.

Sanbel Neteges

L’Hospitalet de Llobregat, 19 de juny de 2019

Articles Recents

Comença a escriure i premeu Intro per buscar