El tractament de sòls i l’encerat

A Sanbel Neteges estem especialitzats en serveis de tractament de sòls i disposem d’un equip altament professional i eficaç. Existeixen múltiples productes de neteja per tractar els diversos paviments i en cadascun d’ells afecta d’una manera diferent el temps, els danys causats per l’ambient, el trànsit de persones o vehicles, el mal ús de productes de neteja, entre moltes altres coses. És important que basant-se en l’activitat que es realitzi en el seu establiment o indústria tingui en compte que el tractat del sòl ha de ser especific.

Abans de res cal vigilar la seguretat dels treballadors o clients de la seva empresa, per la qual cosa és molt important que la conservació del sòl sigui l’adequat. D’altra banda, nosaltres mateixos ens projectem al nostre espai o el nostre negoci, amb el que és important també cuidar la imatge i estètica d’aquest.

Així doncs, per disposar d’un sòl impol·lut disposem de la tècnica de l’encerat. Aquest s’utilitza per retornar la vitalitat al paviment i donar-li un aspecte pràcticament nou. El procés consisteix a aplicar el producte en sentit horitzontal, deixar-ho assecar i aplicar-ho en el sentit vertical i repetir el procés fins a aconseguir el resultat desitjat (i considerant sempre quin tipus de sòl estem tractant) per aconseguir un acabat més impecable. D’aquesta manera aconseguim unificar la superfície i desfer-nos de totes les imperfeccions que ens han portat el pas dels anys.

Si està interessat a netejar i tractar el sòl del seu negoci o local i vol sol·licitar un pressupost ho pot fer clicant aquí. També ens pot trucar al 931935541 o 616294398 si vol posar-se en contacte directament amb nosaltres.

Sanbel Neteges es posa al vostre servei!

Sanbel Neteges
L’Hospitalet de Llobregat, 10 de maig de 2017

Articles Recents

Comença a escriure i premeu Intro per buscar