Com saber si estàs triant l’empresa de neteja adequada?

Com bé sabeu, Sanbel Neteges som una empresa de serveis de neteja, jove i dinàmica. Som presents al mercat des de l’any 2012, encara que integrada per un grup de professionals provinent del sector des de l’any 2005.

El nostre objectiu és oferir un servei de qualitat, personalitzat. També estar al dia de tots els productes i tècniques del sector de manteniment i neteja d’empreses i locals.

Ens agrada que els nostres clients coneguin el sector i les característiques imprescindibles per oferir un bon servei. Heu de ser exigents, així que a continuació us mostrem alguns punts importants per decidir què empresa de neteja heu de contractar:

  • Estar actualitzats amb les novetats del sector. És imprescindible aplicar tècniques i procediments innovadors. Això implica una millora del servei i una reducció de costos per a la vostra empresa.
  • Disposar de les eines i la maquinària adequada. Cada servei té unes necessitats específiques i amb això un material en concret. Les eines específiques serveixen per treure el màxim rendiment dels professionals que realitzen la neteja.
  • Comptar amb professionals qualificats i resolutius. És important a l’hora de proporcionar solucions ràpides i eficaces en el dia a dia. D’aquesta manera també optimitzem temps.
  • La puntualitat i la rapidesa de resposta, tant del personal de neteja com en la gestió de qualsevol imprevist que pugui succeir.

Com bé anem comentant en gairebé totes les nostres publicacions, un espai net és sinònim de qualitat de vida, un bon servei i imatge per als nostres clients. Es tracta d’un aspecte molt important i necessari. Disposar d’un espai ben cuidat atreu els nostres clients i els fa sentir còmodes, relaxats i molt més predisposats a col·laborar.

I tu, ja has pensat amb quin servei de neteja et quedes? T’agradaria veure algun dels nostres treballs realitzats? Pots contactar amb nosaltres emplenant el formulari o trucar-nos al telèfon 93 193 55 41 per atendre’t personalment.

Sanbel Neteges

L’Hospitalet de Llobregat, 3 d’octubre de 2018

Articles Recents

Comença a escriure i premeu Intro per buscar